Guldpakke dreng

Flere visninger

Guldpakke dreng
0,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Der medfølger ved hvert festdækket bord til 8 personer:
2,5 meter bordløber i flot mønstret og let-vævet materiale i sizoweb (bredde 30 cm)
2 x bloklys i rustikt look (8,5 x 7cm)
2 x bloklys i rustikt look (12,5 x 7 cm)
16 stk kvalitet servietter. (33 x 33 cm af mærket Ihr eller Duni)
Bemærk bordpynt og serviettepynt ikke medfølger i pakken og er tilkøb,men du kan finde dit favorit festbord i menubaren under flotte & festlige borde, og se hvilken andre produkter vi har anvendt for at opnå et smukt helhedsindtryk


LÆS MERE OM PAKKELØSNINGEN HER

+100,00 DKK

Maksimalt antal tegn: 50

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Det er vores erfaring, at dagene med familiens yngste medlem har det med at flyve afsted. Derfor kan det også virke uoverskueligt at arrangere den barnedåb eller navngivningsfest, du ønsker dig. Med vores dåbspakker har vi gjort det så nemt som muligt for dig. Du behøver ikke shoppe rundt eller gå i et hav af butikker for at få det hele. Vi har samlet alt det praktiske til festen ét sted.

Guldpakken er vores største pakke, og den indeholder materialer til at dække det smukkeste festbord. Derudover kan du vælge et smart sæt festtøj, og den dåbskjole du bedst kan lide fra Lillys helt unikke dåbskollektion. Når du vælger at købe dåbskjolen hos os, giver vi dåbsbåndet med uden beregning, og i lige den farve du foretrækker. 
I Guldpakken får du selvfølgelig også en dåbsgave efter dit eget valg, og du har mulighed for at få gaven graveret for kun 100 kroner (kun gaver fra Nordahl Andersen). Dåbsgaven leveres smukt indpakket og med et fint tillykkekort. Du får også et gavekort til Photocare, så du kan få glæde af deres fantastiske service og få taget dåbs- eller familiebilleder. Gavekortet har en værdi af 1499 kroner, og kan benyttes i alle Photocares forretninger over hele landet.

Som en ekstra gave forærer vi dig et eksklusivt fotoalbum fra Nordahl Andersen til en værdi af 325 kroner. Her kan I gemme minderne fra den skønne dag. Hvis du ønsker det, kan du vælge nogle af vores smukke og søde invitationer inkl. frimærker, og skal det være ekstra nemt, sender vi gerne invitationerne for dig. Du skal blot sende gæsteliste, dato, tid og sted, og vi sørger for resten. Med vores mange valgmuligheder har du mulighed for at gøre festdagen unik.