Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER VIA E-HANDEL & PERSONDATAPOLITIK BABY2CARE

Cookies
Der benyttes ikke cookies. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år. Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden.

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.Baby2Care.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet det forlades mm. På www.Baby2Care.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller ved oprettelse af en bruger profil.
Logstatistik bruges desuden til personalisering af markedsføringen mod brugeren og til at skabe øget brugervenlighed.
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer samt E-mailadresse.
Personoplysningerne registreres hos Baby2Care og opbevares af Magento.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Alle personlige oplysninger krypteres hos Magento.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Baby2Care har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Baby2Care via Velkommen@Baby2Care.dk.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Baby2Care.dk.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Baby2Care.dk

Salgs- og leveringsbetingelser /Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Baby2Care.dk 
.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Baby2Care's side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Baby2Care.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS pakkeservice. Leveringstid 1-3 hverdage.

Reklamation
Risikoen for varer købt af Baby2Care.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Baby2Care.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Baby2Care.dk.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som Baby2Care.dk har stillet dig i udsigt. Hvis du ikke er enig i vores afgørelse af en reklamation, kan du kontakte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også finde kontaktoplysninger på www.forbrug.dk eller henvende dig til den fælles europæiske klageportal, ODR, på http://ec.europa.eu/odr

Pris og betaling
Du kan bestille dine varer online og betale med Dankort, Mobilepay og Viabill. Alle priser i Baby2Care.dk - på web-adressen https://Baby2Care.dk - er inkl. moms.

Fortrydelsesret
Baby2Care.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen sendes til: Baby2Care, Violvej 19, 4220 Korsør. OBS! Varen må ikke sendes til pakkeboks eller pakkeshop. Derudover må de returnerede varer ikke have tegn på slid, pletter eller skader. Varer må heller ikke lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer eller røg.

Salg til lande udenfor Danmark
Baby2Care har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra Baby2Care. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.

Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Virksomhedens kaldenavn: Baby2Care
CVR-nummer: 38602756
Etableringsår: 2017
Adresse: Violvej 19, 4220 Korsør
Officiel e-mail adresse: Velkommen@Baby2Care.dk
Officel web-adresse: www.Baby2Care.dk