Historien bag Baby2care

Historien bag Baby2care

Sådan kom Baby2Care til verden

Kender du det – når du har en oplevelse, som giver dig en ny idé og sætter gang i dine drømme? Sådan startede Baby2Care for mig. I 2015 kom min fantastiske søn, Noah, til verden. Den første tid var skøn og fyldt med glæde, og som for de fleste andre nybagte familier også med for lidt søvn og en lyst til kun at bruge tid på det her vidunderlige, lille, nye menneske. Vi glædede os til barnedåben, og ville gerne gøre dagen til noget helt specielt, men jeg måtte også konstatere, at det krævede mere af mig, end jeg egentlig havde overskud til. Alle de praktiske ting der skulle klares, tog pusten lidt fra mig. Jeg fandt ud af, at der faktisk ikke var nogle butikker, hvor jeg kunne få alt det, jeg skulle bruge. Ét sted kunne jeg købe servietter og pynt, og så måtte jeg i en anden butik efter lys, og sådan fortsatte det. Det kom til at fylde rigtig meget, og bagefter tænkte jeg en del over, at det måtte kunne gøres nemmere. Jeg kunne da ikke være den eneste, der havde den oplevelse

Det skal være enkelt og nemt

I løbet af min barsel voksede idéen om en butik, hvor alt til dåbsfesten var samlet ét sted. Alligevel kom der til at gå halvandet år, inden jeg var klar til at give idéen vinger og lade den flyve ud i virkeligheden. Der ligger nemlig ufattelig mange overvejelser bag Baby2Care. Noget af det første jeg besluttede var, at det skulle være en webshop og ikke en fysisk butik. Det skal være muligt at handle, når der er ro i familien, og det ved de fleste småbørnsforældre, kan være når som helst på døgnet. Baby2Care skal gøre det så enkelt og nemt som overhovedet muligt at arrangere drømmefesten. Derfor er dåbspakkerne blevet et vigtigt omdrejningspunkt for shoppen. Her er alt samlet, så det er overskueligt at finde det, der skal til for at skabe de bedste rammer for festen.

Fra idé til hjertebarn

Det har været fantastisk at se min idé udfolde sig, og jeg er taknemmelig for, at jeg er gået efter at realisere min drøm. Jeg arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre, og det er gerne med inspiration fra mine kunder, der er gode til at komme med feedback. Det startede som en lille idé, der har udviklet sig til at være mit professionelle hjertebarn, og det håber og tror jeg, at du kan mærke, når du besøger Baby2Care.

Kærlige hilsner

Mia Stenbjerg