Kids by Friis - H.C Andersen Fødselsdagstog eventyr

Flere visninger

Kids by Friis - H.C Andersen Fødselsdagstog eventyr
379,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Håndmalet fødselsdagstog med fine elementer fra H.C. Andersens Eventyr. Forest går selveste H.C. Andersen og holder fødselsdagsflaget højt. Efter sig trækker han søde vogne med skønne motiver. En båd papirsbåd med den standhaftige tinsoldat, en seng med en fortryllet frø på en seng med en lille bitte ært under madrasserne, den grimme ælling og ikke mindst en af hundene med de store øjne fra eventyret om fyrtøjet.


Det fine tog giver masser af anledning til at tale med barnet om de velkendte eventyr fra den elskede danske digter og forfatter. Der medfølger tallene 0-9 med et ekstra 1 tal - altså 11 tal i alt. Der er plads til 2 tal ad gangen og 2 lys.Lysene medfølger ikke men vi anbefaler at bruge lysene fra Kids by FRIIS, fordi de passer til togene uden at man skal justere dem i bunden.


Rigtig god og personlig gaveide til dåbsgave, hvor toget kan tages frem hvert år til barnets fødselsdag og stå flot og pynte på fødselsdagsbordet. Måler L 45 x B 7 x H 20 cm Medfølgende tal: 0-9 + ekstra 1-tal Plads til 2 lys. Der medfølger en rigtig fin æske med til toget