Salgs- og leveringsbetingelser

 

1. Levering og fragt

 For levering til Danmark gælder følgende:

 * Leveringstid 1-3 hverdage. Vi sender dagligt pakker afsted. (OBS GLS leverer ikke ud lørdag og søndag).

 * Fast fragt og leveringsgebyr på 39,- som forsikret pakke med GLS til pakkeshop (enkelte tunge/store varer er undtaget dette)

 * 14 dages fuld returret.

 * Tryg og sikker nethandel via Epay.

 (Rettidig levering forudsætter at GLS overholder dag-til-dag levering. Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af udeblevne leverancer kontaktes vi på: velkommen@baby2care.dk)

 

2. Returnering og ombytning af varer
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.baby2care.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Hvis pakken returneres til os pga. manglende afhentning forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr på 59,-
Såfremt køber fortryder efter de 14 dage, bytter eller tager baby2care.dk ikke varen retur.
Vi behandler alt retur indenfor 2-5 hverdage efter modtagelsen af varen/varerne

 

- Returnering af varer:
Vi betaler penge tilbage for alle retur varer og hvis du ønsker en anden størrelse, bedes du lægge en ny ordre. Dette sikrer en hurtigere levering til dig og du risikerer ikke at varen i mellemtiden er udsolgt.
Ønsker du at returnere en vare købt hos Baby2Care.dk skal du så hurtigt så muligt og senest 14 dage efter modtagelse af varen sende varen retur. Du afholder selv udgifterne i forbindelse med at sende din vare retur til os. Husk at vedlægge den faktura du modtog med købet og notere, hvilke varer du returnerer og ønsker pengene retur for.
Vi opfordrer til, at man returnerer varerne som forsikret pakkepost. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
(Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav uden omdeling eller lignende.)

 

-Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi varens pris, dog ikke leveringsomkostninger forbundet hermed. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Når varen er modtaget hos os og vi sikrer os den er i samme stand, som hvis du havde prøvet den i en fysisk butik, vil du få dine penge retur. Hvis du har fået leveret fragtfri bliver du ved returnering af dine varer og returbetaling fratrukket den oprindelige fragtomkostning på 39 DKK.
Varer returneres til : Baby2Care, Violvej 19, 4220 Korsør.

 

 

- Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik og så den kan sælges igen.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

3. Udsalg og rabat
Vi kompenserer ikke kunder, der allerede har købt en vare, som efterfølgende nedsættes under for eksempel udsalg. Ordrer faktureres til gældende pris på bestillingstidspunktet.
Under udsalg tager vi forbehold for udsolgte varer, fejl fra vores afhentningsservice og længere leveringstid. Vi tilbyder desværre ikke varerne til samme pris på et andet tidspunkt, hvis de er udsolgte under udsalg.
Hvis en pakke du skal modtage beklageligvis skulle gå bort hos os eller ved vores samarbejdspartnere, sender vi naturligvis en ny pakke. Vi kan dog kun tilbyde at sende de varer i ordren, som vi har på lager og ikke andre varer eller størrelser, som ikke er på ordren. Det resterende beløb refunderes naturligvis.

 

4. Udsolgte varer
Hvis en vare er udsolgt, vil vi gøre alt for at skaffe den hjem til dig så hurtigt så muligt. Blot du kontakter os, så skal vi gøre vore bedste for at skaffe varen hjem! (gælder dog ikke under udsalg).

 

5. Forudbestilling af varer
Hvis du køber en vare, som er til forudbestilling angiver vi en forventet levering under produktsiden. Man kan dog forvente levering en smule senere, det tager ofte 3-5 hverdage for indgravering i produkter fra Nordahl Andersen . Hvis man har bestilt andre varer sammen med sin forudbestilling sender vi det som en pakke, når forudbestillingen ankommer til os. Hvis man ønsker en yderligere levering vil man blive opkrævet 39,- Man kan kun købe forudbestilling med dankort og vi trækker først pengene, når varen afsendes.

 

6. Betaling
Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron, Mobilepay og Viabill. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusiv 25% moms.  Når du laver en bestilling på www.baby2care.dk trækker vi først beløbet fra din konto, når bestillingen er pakket og afsendt. Med mindre det er en vare, der forudbestilles, betales denne ved forudbestillingen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

7. Kredit
Viabill: Baby2Care tilbyder igennem Viabill en afdragsordning, hvor du som kunde efter betalingen er gennemført efter købet, laver en aftale om tilbagebetaling med Viabill. Baby2Care har ingen del i denne aftale og står ikke til ansvar for evt. manglende tilbagebetalinger eller kontraktens indhold.

 

8. Reklamationsret
Baby2Care yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller vold. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Baby2care inden for rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Der kan også aftales et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. I forbindelse med reklamationssager sender vi en returlabel til dig pr. mail, som du skal anvende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: velkommen@baby2care.dk
Varen sendes til: Baby2Care Violvej 19, 4220 Korsør
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

9. Registerpolitik
HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATAPOLITIK)
Ingen personlige oplysninger der registreres på Baby2care.dk bliver overdraget, solgt eller på anden vis gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Baby2Care
Ved køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne registreres hos Baby2care og transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form. Vores butik har jf. regnskabsloven pligt til gemme oplysningerne i 5 år, hvorefter de slettes. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Oplysninger afgivet til Baby2Care videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger
Som registreret hos Baby2care har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Baby2Care via e-mail velkommen@baby2care.dk